Brainy Designs full logo
Brainy Designs - Digital Marketing Agency

Ιατρικό Marketing
στην digital εποχή

Καιρός να συναντήσετε τους πελάτες σας εκεί που αυτοί σας αναζητούν.
Στο διαδίκτυο.

Οι πελάτες μας στον τομέα υγείας

Μια ιατρική ιστοσελίδα είναι η υποχρεώση κάθε επαγγελματία υγείας στους ασθενείς του.

Ιατρικό marketing: Επαγγέλματα υγείας που μπορούν να επωφεληθούν

Ποια επαγγέλματα αφορά το ιατρικό marketing;

Ιατρικό marketing & Ιατρικές Ιστοσελίδες για επαγγελματίες υγείας το 2022

Δουλεύει το ιατρικό marketing για τα επαγγέλματα υγείας;

Το ιατρικό marketing δίνει στους γιατρούς και τους ειδικούς υγείας την ευκαιρία να προβάλουν τις υπηρεσίες τους στον ψηφιακό κόσμο, πέρα από την περιοχή τους. 

Οι υπολογιστές, τα tablet και τα τηλέφωνα αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινής ρουτίνας για την πλειοψηφία των ανθρώπων. Οι ασθενείς περιμένουν να βρουν αποτελέσματα σχετικά με τις ανάγκες υγείας και ευεξίας του στο διαδίκτυο. 

Μα τι είναι το ιατρικό marketing? Μερικά από τα πιο διαδεδομένα εργαλεία είναι το marketing περιεχομένου, το marketing μηχανών αναζήτησης (SEO), το social media marketing κοινωνικών μέσων και οι πληρωμένες online διαφημίσεις.

Printscreen of Agios Georgios homepage
Έτοιμοι για να φτιάξετε την στρατηγική ιατρικού marketing της επιχείρησης σας;

Οφέλη Ιατρικού Marketing για τις επιχείρησεις υγείας

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την επιχείρηση σας

Οι πιθανοί ασθενείς σας συχνάζουν στο διαδίκτυο

Το ιατρικό marketing σας επιτρέπει να ψαρέψετε όπου υπάρχουν ψάρια! Σήμερα οι υποψήφιοι ασθενείς σας ζουν στον ψηφιακό κόσμο. Και μάλιστα, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, οι περισσότερες επιτυχημένες συμφωνίες στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης ξεκίνησαν από το διαδίκτυο.

Η χρήση κινητών συσκευών έχει αυξηθεί

Πολλοί άνθρωποι στρέφονται πλέον στις κινητές συσκευές τους για πληροφορίες. Τα πάντα, από το να μάθουν το τελευταίο σκορ του ποδοσφαίρου μέχρι το νεότερο συμπλήρωμα διατροφής. Το ιατρικό marketing αξιοποιεί αυτήν της τάση για να σας δώσει προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών σας.

Στόχευση ασθενών με συγκεκριμένες παθήσεις

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ιατρικού marketing! Μπορείτε να είστε ακριβείς με τον στόχο σας με βάση την ηλικία, το φύλο, τα δημογραφικά χαρακτηριστικά ή συγκεκριμένες παθήσεις. Επίσης, μια ιστοσελίδα και στρατηγική digital marketing σας επιτρέπει να στοχεύσετε τους ασθενείς και πελάτες που θέλετε με τις λέξεις-κλειδιά που σας ενδιαφέρουν.

Είστε πιο γρήγοροι από τους ανταγωνιστές σας

Με τη χρήση στρατηγικών ιατρικού marketing, μπορείτε να προσεγγίσετε τους ασθενείς γρηγορότερα από τους ανταγωνιστές σας. Επίσης, σας δίνει την δυνατότητα να είστε πιο επιλεκτική με τους ασθενείς και να παρέχετε τις υπηρεσίες σας στους ασθενείς και πελάτες που σας ενδιαφέρουν.

Δείξτε τo βιογραφικό και την αξιοπιστία σας

Πολλοί ασθενείς κάνουν διαδικτυακή έρευνα προτού καλέσουν ένα γιατρό, φυσικοθεραπευτή ή διαιτολόγο για να κλείσουν ραντεβού. Παρουσιάζοντας την εκπαίδευσή σας και τις ιδιότητές σας στην ιστοσελίδα σας, θα δείξετε την αξιοπιστία σας σε όλους τους μελλοντικούς σας ασθενείς.

Βελτιώστε την φήμη σας στην περιοχή σας

Το ιατρικό marketing καλύπτει και την διαδικτυακή φήμη σας! Οι κριτικές online είναι σαν τις κριτικές στόμα με στόμα που όλοι μπορούν να διαβάσουν. Με το ιατρικό marketing, μπορείτε να μαζέψετε κριτικές και αξιολογήσεις σε διάφορους οδηγούς και να τα δείξετε στους μελλοντικούς σας ασθενείς διευκολύνοντας του να σας εμπιστευτούν.

Λεπτομερής επεξήγηση των υπηρεσιών σας

Μια επεξήγηση των υπηρεσιών και των διαδικασιών σας στην ιατρική σας ιστοσελίδα θα βοηθήσει τους πιθανούς ασθενείς να σας βρουν ευκολότερα κατά την αναζήτηση στο διαδίκτυο. Επίσης, εάν παρέχετε ειδικά εξειδικευμένες υπηρεσίες (πχ κλινικός διαιτολόγος) σας βοηθάει να προσελκύσετε αυτόν τον τύπο ασθενή.

Αύξηση των ραντεβού που δέχεστε

Μπορείτε να αυξήσετε τις κρατήσεις ραντεβού σας με λειτουργίες κρατήσεων στην ιστοσελίδα σας που εργάζεται για εσάς 24 ώρες το 24ωρο. Οποιοσδήποτε μπορεί να βρει την ιστοσελίδα σας ανά πάσα στιγμή για να βρει πληροφορίες σχετικά με εσάς και το ιατρείο σας, χωρίς να περιμένει τις ώρες γραφείου.

Αρθρογραφία και ερευνητικό έργο

Στον κλάδο της υγείας, η αρθρογραφία είναι ζωτικής σημασίας για το branding της επιχείρησης σας. Μπορείτε να παράγεται και διανέμετε περιεχόμενο πιο εύκολα και πιο στοχευμένα, όπου μπορείτε να εξηγήσατε περίπλοκα ιατρικά θέματα με πρακτικό τρόπο για τους μελλοντικούς ασθενείς σας.

Έτοιμοι για μια νέα ιατρική ιστοσελίδα που φέρνει πραγματικά αποτελέσματα;

Υπηρεσίες Ιατρικού Marketing για τις επιχειρήσεις υγείας

Τι εργαλεία έχετε στην διάθεση σας για να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Ιατρική Ιστοσελίδα για επαγγελματίες υγείας

Η κατασκευή ιστοσελίδας σας βοηθάει να κάνετε την σωστή πρώτη εντύπωση σε ασθενείς ή του συνοδούς τους που δεν σας ξέρουν και σας βοηθάει να πάτε ένα επίπεδο παραπέρα από το marketing του "στόμα-με-στόμα".

Οι ασθενείς σας περιμένουν ότι όλοι βρίσκονται στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών και άλλων επαγγελματιών υγείας.

Επίσης σας βοηθάει να στοχεύσετε και να προσελκύσετε τον τύπο ασθενή που εσείς θέλετε και να τους δώσετε όλες τις πληροφορίες για τις υπηρεσίες σας και τον τρόπο επικοινωνίας και ραντεβού μαζί σας όλο το 24ώρο και όχι μόνο όταν εσείς σε ώρες γραφείου.

Giatros koitaei kinhto
dyo giatroi koitane ypologisti

Ιατρικό Marketing μηχανής αναζήτησης

Το 78% των αναζητήσεων σε μια μηχανής αναζήτησης οδηγούν σε μια πώληση σε φυσική επιχείρηση. Ενώ 1 μια στις 2 αναζητήσεις έχουν ως σκοπό να βρουν κάποιον επαγγελματία που μπορεί να λύσει το πρόβλημα του στην ίδια πόλη ή ακόμα και γειτονιά.

Είναι πολύ σημαντικό συνεπώς οι πιθανοί ασθενείς σας να μπορούν να σας βρουν στις μηχανές αναζήτησεις. "Θέλω να είμαι πρώτος στην Google" είναι η συχνή πρόταση που ακούμε από τους συνεργάτες μας.

Αφήστε μας να σας δείξουμε το πώς γίνεται αυτό με τον σωστό τρόπο για την επιχείρηση σας.

Στοχευμένες διαφημίσεις για τους ασθενείς που θέλετε

Η διαφήμιση είναι ζωτικής σημασίας για κάθε επιχείρηση που θέλει να επιτύχει στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά.

Και ενώ υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι διαφημίσεων, οι διαφημίσεις pay-per-click (PPC) είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους προσέγγισης αλλά και στόχευσης νέων πελατών. Οι διαφημίσεις PPC σας επιτρέπουν να στοχεύσετε σε συγκεκριμένα δημογραφικά στοιχεία και περιοχές και αποτελούν έναν άμεσο τρόπο για να αυξήσετε την πελατειακή σας βάση.

Στην Brainy, ειδικευόμαστε στη δημιουργία διαφημίσεων για επαγγελματίες υγείας που προσεγγίζουν το target-group σας.

Iatriko marketing gia odontiatrous
Giatros se ypologisti

Ιατρική Αρθρογραφία που δείχνει αυθεντία

Κάθε κλάδος είναι διαφορετικός και γνωρίζουμε τι λειτουργεί καλύτερα στον κλάδο υγείας.

Γι' αυτό έχουμε προσαρμόσει τη συγγραφή άρθρων για γιατρούς και επαγγελματίες υγείας ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική. Περιλαμβάνουμε ισχυρές CTA (κλήσεις προς δράση) στις σελίδες σας, ώστε οι επισκέπτες του ιστοτόπου σας να προτιμούν εσάς έναντι των ανταγωνιστών σας.

Και, φυσικά, κάνουμε την έρευνά μας ώστε τα άρθρα σας να είναι πλούσια σε λέξεις-κλειδιά και βελτιστοποιημένα για SEO, βοηθώντας σας να καταταγείτε υψηλότερα στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης και να έχετε περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Έτοιμοι για μια νέα ιατρική ιστοσελίδα που φέρνει πραγματικά αποτελέσματα;

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Είμαστε υπερήφανοι για την ικανότητά μας να παραδίδουμε ιστοσελίδες υψηλής ποιότητας εγκαίρως.

Το τυπικό μας χρονοδιάγραμμα είναι έξι έως οκτώ εβδομάδες, κατά τη διάρκεια των οποίων θα συνεργαστούμε μαζί σας για να κάνουμε τέσσερις γύρους αλλαγών. 

Ωστόσο, καταλαβαίνουμε ότι μερικές φορές οι επιχειρήσεις χρειάζονται μια ιστοσελίδα πιο γρήγορα. 

Αν συμβαίνει αυτό, απλώς ενημερώστε μας και θα χαρούμε να προσαρμοστούμε στις ανάγκες σας. Συνήθως μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά πολύ πιο γρήγορα, αν έχετε ήδη έτοιμο το υλικό της ιστοσελίδας. 

η διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας ενημερώσετε για τις ανάγκες σας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε την ιστοσελίδα που χρειάζεστε στο χρονικό πλαίσιο που εσείς έχετε.

Εάν χρειάζεστε κάτι πολύ απλό για την επιχείρηση υγείας σας τότε τα project μας ξεκινούν από 800€. Εάν χρειάζεστε πιο περίπλοκα εργαλεία που θα βοηθήσουν την επιχείρηση σας να πάει ακόμα πιο μπροστά τότε θα σας παρέχουμε μια παραμετροποιημένη προσφορά ανάλογα με την κλίμακα του έργου, το αναμενόμενο αποτέλεσμα και την πολυπλοκότητα του project.

Εάν επιλέξετε πάνω από μία υπηρεσίες digital marketing σε εμάς τότε μπορούμε να σας προσφέρουμε καλύτερη τιμή για όλο το πακέτο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τις ανάγκες σας με την κατασκευή της ιατρικής ιστοσελίδας σας και θα βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς.

Παρόλο που δεν ειδικευόμαστε στον σχεδιασμό λογοτύπων και γραφικών, διαθέτουμε ένα δίκτυο συνεργατών που μπορούν να σας βοηθήσουν με κάθε γραφιστική ανάγκη της ιστοσελίδας σας.

Όσον αφορά τις εικόνες, μπορούμε να βρούμε εικόνες χωρίς πνευματικά δικαιώματα για την ιστοσελίδα σας ή, αν προτιμάτε, μπορούμε να κανονίσουμε επαγγελματική φωτογράφηση για να σας παρέχουμε ένα μοναδικό σύνολο εικόνων που να αντικατοπτρίζουν τo brand και την επιχείρησή σας.

Όποια διαδρομή και αν επιλέξετε, η Brainy θα συνεργαστεί μαζί σας για να διασφαλίσει ότι η ιστοσελίδα σας είναι κομψή, μοντέρνα και αποτελεσματική.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα μηνιαίο πακέτο συντήρησης που περιλαμβάνει μια δωρεάν ενημέρωση περιεχομένου διάρκειας 1 ώρας ανά μήνα.

Αυτή η υπηρεσία είναι ιδανική για να διατηρείτε την ιστοσελίδα σας επίκαιρη και ακριβή και συμβάλλει στο να διασφαλίζετε ότι οι επισκέπτες σας έχουν πάντα τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες.

Εάν είστε ήδη πελάτης μας και δεν έχετε το πακέτο, απλώς επικοινωνήστε μαζί μας και μπορούμε να συζητήσουμε ένα πρόσθετο μικρότερο συμβόλαιο για αλλαγές στη σελίδα σας.

Όχι, δεν συμπεριλαμβάνεται, αλλά μπορούμε εύκολα να συνδυάσουμε το πακέτο κατασκευής ιστοσελίδας με το πακέτο Local SEO για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα και από τα δύο .

Κατά κανόνα, όχι.

Συνήθως δεν μπαίνουμε στη μέση ενός άλλου project για να το ολοκληρώσουμε, και δεν ενημερώνουμε ή συντηρούμε ιστότοπους που δεν έχουμε κατασκευάσει εμείς οι ίδιοι. 

Αυτό δεν συμβαίνει επειδή είμαστε επιλεκτικοί. 

Είναι επειδή ο προηγούμενος σχεδιαστής ιστοσελίδων σας έχει πιθανώς διαφορετική προσέγγιση και εργαλεία από εμάς. 

Αν όμως βρίσκεστε σε μια τέτοια κατάσταση, όπου χρειάζεστε κάποιον να έρθει και να αναλάβει ένα υπάρχον έργο, ίσως μπορούμε να σας βοηθήσουμε. 

Θα πρέπει πρώτα να αξιολογήσουμε το έργο για να δούμε αν είναι κάτι που μπορούμε να διαχειριστούμε. στείλτε μας ένα email και θα ρίξουμε μια ματιά.