Brainy Designs - Digital Marketing Agency

Kατασκευή ιστοσελίδας στον Βόλο;

Η εταιρία digital marketing στον Βόλο που κατασκευάζει την ιστοσελίδα σας, και σας βοηθάει να σας ανακαλύψουν περισσότεροι πελάτες.

Τι λένε οι πελάτες μας στο Βόλο για την Brainy Designs

Owner Compufy Antonis Akrivos

Αντώνης Ακρίβος

“Εμπιστεύτηκα την Brainy για το σχεδιασμό της ιστοσελίδας μου και την προώθηση της επιχείρησής μου στο google και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Από την αρχή μέχρι το τέλος είχαμε άριστη συνεργασία. Ο Θάνος είναι κατατοπιστικός και πάντα πρόθυμος να μου εξηγήσει οτιδήποτε. 

Το τελικό αποτέλεσμα με ικανοποίησε 100% καθώς και η επισκεψιμότητα των πελατών αυξήθηκε σημαντικά!”

Αντώνης Ακρίβος, Ιδιοκτήτης,
 Compufy Volos

Owner Tourismatic Michael Tsilochristos

Μιχάλης Τσιλοχρήστος

“Άψογη συνεργασία με τη Brainy.

Είχαμε πολύ καλή επικοινωνία σε κάθε βήμα του project . Eπεξηγηματική και φιλική.

Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε όπως την ήθελα γρήγορα και μας βοηθάει να παρακολουθούμε τις κρατήσεις της επιχείρησης μας καλύτερα από ποτέ.”

Μιχάλης Τσιλοχρήστος, CEO Tourismatic

CFO Agios Georgios Volos

Αντώνης Αντωνίου

“Πρόσφατα, επεκτείναμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες της κλινική μας και ανανεώσαμε το branding μας.

Η Brainy μας βοήθησε όχι μόνο να ξαναστήσουμε το website μας που είχε δημιουργηθεί το 2013, αλλά και να αυξήσουμε τους διαδικτυακούς πελάτες μας.

Έχουμε ήδη δει μεγάλη αύξηση στις τηλεφωνικές κλήσεις για ιδιωτικά ιατρικά ραντεβού”.

Αντώνης Αντωνίου, Οικ. Διευθυντής,
Κλινική άγιος Γεώργιος  

Θέλετε να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες με digital marketing;

Ο Συνεργατής σας Στις Κατασκευές Ιστοσελίδας στον Βόλο

Οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε

Κατασκευή Ιστοσελίδας στις ανάγκες σας

Το να τραβήξετε την προσοχή του κοινού σας είναι δύσκολο, αλλά η ομάδα μας για τον σχεδιασμό ιστοσελίδων στον Βόλο έχει τις ικανότητες να το κάνει. Ακολουθούμε τις καλύτερες πρακτικές προκειμένου να εκπληρώσουμε τις ανάγκες σας και να φέρουμε τα αποτελέσματα που η επιχείρηση σας χρειάζεται.

Web Design που βοηθάει την επιχείρηση σας

Οι υπηρεσίες μας για τον σχεδιασμό ιστοσελίδων στο Βόλο επικεντρώνονται στη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη. Χρησιμοποιούμε δημιουργικές λύσεις που ενσωματώνουν βασικές αρχές του μάρκετινγκ και τις τελευταίες τάσεις, ώστε να δείξετε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα και να κερδίσετε περισσότερους πελάτες.

Κειμενογράφηση για απαιτητικούς

Γνωρίζουμε τι δουλεύει καλύτερα σε κάθε κλάδο - είτε πρόκειται για δημιουργία περιεχομένου, είτε έρευνα λέξεων-κλειδιών, (μας αρέσει να είμαστε ενημερωμένοι!). Περιλαμβάνουμε στις σελίδες σας ισχυρά CTA ώστε οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να μετατρέπονται σε πελάτες όσο πιο αβίαστα και εύκολα γίνεται.

Βελτιστοποίηση Μηχανής Αναζήτησης

Αν θέλετε να καταταγείτε υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης όπως η Google, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Με σωστή έρευνα στις λέξεις κλειδιά που αφορούν την τον κλάδο σας καθώς και με πλούσιο περιεχόμενο φροντίζουμε να βελτιώσουμε το SEO σας και να σας φέρουμε τον μέγιστο δυνατό αριθμό οργανικών επισκεπτών.

Βελτίωση θέσης στον Τοπικό χάρτη

Θέλετε περισσότερους πελάτες κάθε μήνα; Εμείς σας βοηθάμε να βελτιώσετε την θέση σας στο Google maps και να κερδίσετε μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς από τους ανταγωνιστές σας. Η θέση της επιχείρησης σας στους τοπικούς χάρτες έχει άμεση συσχέτιση με τον αριθμό των νέων πελατών που σας ανακαλύπτουν και σας παίρνουν τηλέφωνο.

Διαφημίσεις PPC που φέρνουν πελάτες

Βοηθάμε την επιχείρηση σας να ανακαλυφθεί από περισσότερους πελάτες που έχουν το πορτοφόλι στο χέρι και θέλουν να αγοράσουν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας. Οι διαφημίσεις PPC είναι ένας άμεσος τρόπος να αυξήσετε την πελατεία σας στοχεύοντας συγκεκριμένες δημογραφικές ομάδες και περιοχές.

Ιστοσελίδες με προσιτότητα για όλους

Η προσιτότητα της ιστοσελίδας σας είναι απαραιτήτη για να διατηρήσετε ένα απλό μονοπάτι για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας και αφετέρου για να είστε σίγουροι ότι η ιστοσελίδα σας είναι προσιτή προς όλους τους συνανθρώπους μας.

Συντήρηση & Προστασία Website

Κρατάμε την ιστοσελίδα σας πλήρως ενημερωμένη και ασφαλή. Η Brainy στον Βόλο χειρίζεται όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες για εσάς για να διασφαλίσουμε ότι έχετε ένα εφεδρικό αντίγραφο ασφαλείας της ιστοσελίδας σας σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα.

Hosting Ιστοσελίδων στους σερβερ μας

Αναλαμβάνουμε το hosting της ιστοσελίδας σας σε έναν από τους πιο γρήγορους σερβερ στην Ευρώπη για να είστε σίγουροι ότι η ιστοσελίδα σας είναι γρήγορη και δεν χάνει επισκέπτες λόγω χαμηλής ταχύτητας. Μπορούμε να το συνδιάσουμε με το πακέτο συντήρησης και προστασίας.

Έτοιμοι να δώσετε boost στην επιχείρηση σας με την κατασκευή ιστοσελίδας στον Βόλο?

Γιατί να εμπιστευτείτε την Brainy Designs για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας στον Βόλο

Έχουμε εμμονή στο να σας φέρουμε πραγματικά αποτελέσματα.

Φιλοσοφία "Βusiness-first"

Η λογική μας είναι ότι οι υπηρεσίες μας στο digital marketing πρέπει να σας φέρουναποτελέσματα για την επιχείρηση σας. Το σημαντικότερο είναι να σας φέρουμε περισσότερη δουλειά και αποτελέσματα για να είμαστε σίγουροι ότι θα κάνετε απόσβεση στην επένδυση που κάνετε. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα

Πρακτικές digital λύσεις

Δεν μας ενδιαφέρει να σας παρέχουμε περίπλοκες λύσεις και εργαλεία που δεν χρειάζεστε ή δεν θα σας βοηθήσουν. Από την επικοινωνία μας βρίσκουμε την χρυσή τομή στο πόσο προχωρημένες digital λύσεις χρειάζεστε και πράτουμε αναλόγως. Σκοπός είναι να δείτε αποτελέσματα, όχι να ξοδέψετε τα λεφτά σας άσκοπα.

Ατού μας η επικοινωνία

Εάν μπορούμε να περηφανευτούμε για ένα μας ατού αυτό είναι η επικοινωνία μας μαζί σας. Δεν είμαστε απλά ένας εξωτερικός συνεργάτης για εσάς, είμαστε ο συμπαίκτη σας που θα σας βοηθήσει να κατευθύνετε την επιχείρηση σας προς τους στόχους σας όσο το δυνατόν καλύτερα και πιο άμεσα.

Καταγράφουμε την πορεία σας

Είναι σημαντικό όχι μόνο να κάνουμε ενέργειες βελτίωσης αλλά να μετράμε και την απόδοση τους με μηνιαία reports για να δούμε τι δουλεύει και τι δεν δουλεύει στον βαθμό που περιμέναμε. Έτσι μπορούμε να πάρουμε γρήγορες και σωστές αποφάσεις όταν αυτές χρειάζονται.

Εμπειρία στο digital marketing

Σφαιρική εμπειρία σε πολλά κομμάτια του digital marketing έτσι ώστε να κάνουμε την επιχείρηση σας να λάμψει σε παραπάνω από μια κατευθύνσεις.

Οι πελάτες μας μας προτείνουν

Δεν είστε ακόμα σίγουροι για το εάν είμαστε ο συνεργάτης που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας; Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους προηγούμενους πελάτες μας και να ρωτήσετε την γνώμη τους για εμάς. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας πείσουν. 🙂

Θέλετε να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες με digital marketing;

Γιατί να κατασκευάσετε ιστοσελίδα για την επιχείρηση σας στον Βόλο

Βελτιώστε την online παρουσία της επιχείρησης σας

H κατασκευή ιστοσελίδων είναι σημαντική για τις επιχειρήσεις του Βολου. Βοηθά στη δημιουργία μιας επαγγελματικής εικόνας για την επιχείρησή σας  και μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αύξηση των πωλήσεων και των πελατών σας από τον Βόλο, τις γύρω περιοχές ή ακόμα και όλη την Ελλάδα.

Ο Βόλος είναι μια πόλη στην Ελλάδα που είναι γνωστή για τις όμορφες παραλίες και τα καθαρά νερά της καθώς και το πανέμορφο Πήλιο – “το βουνό των Κενταύρων”. Είναι επίσης ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός και πολλές επιχειρήσεις στην πόλη βασίζονται στον τουρισμό για το εισόδημά τους. 

Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο για τις επιχειρήσεις στο Βόλο να έχουν μια επαγγελματική ιστοσελίδα που να μπορεί να προσελκύσει επισκέπτες και να δείξει ότι είστε σοβαροί με τη δουλειά σας και ότι είστε πρόθυμοι να επενδύσετε στην ηλεκτρονική σας παρουσία. 

Μια καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα μπορεί να συμβάλει στην αύξηση των πωλήσεων και των πελατών μιας επιχειρήσης στον Βόλο και μπορεί επίσης να βοηθήσει στη  προβολή του ανταγωνιστικού σας πλεονεκτήματος καθώς και της αυθεντίας σας στον κλάδο που δραστηριοποιείστε. Με αυτόν τον τρόπο μια ιστοσελίδα μπορεί να βοηθήσει μία επιχείρηση στον Βόλο να χτίσει εμπιστοσύνη και αξιοπιστία με τους δυνητικούς πελάτες της στην αγορά.

Τέλος, μια καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της κατάταξής της επιχείρησης σας στις μηχανές αναζήτησης και στους τοπικούς χάρτες του Βόλου ή και όλης της Ελλάδας. Αυτό είναι σημαντικό επειδή θα διευκολύνει τους δυνητικούς πελάτες να σας βρουν στο διαδίκτυο καθώς και να κατανοήσουν τους λόγους που σας κάνουν μοναδικούς.

Η Brainy Designs στον Βόλο μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ψηφιακή σας παρουσία και να διασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας κάνει μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.