Brainy Designs full logo

Brainy Designs - Digital Marketing Agency

Κατασκευή ιστοσελίδων
που φέρνουν αποτελέσματα

Οι ιστοσελίδες έχουν λογική business-first. Προτεραιότητα μας να φέρουμε περισσότερη δουλειά στην επιχείρηση σας.

Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

Owner Compufy Antonis Akrivos

Αντώνης Ακρίβος

“Εμπιστεύτηκα την Brainy για το σχεδιασμό της ιστοσελίδας μου και την προώθηση της επιχείρησής μου στο google και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Από την αρχή μέχρι το τέλος είχαμε άριστη συνεργασία. Ο Θάνος είναι κατατοπιστικός και πάντα πρόθυμος να μου εξηγήσει οτιδήποτε. 

Το τελικό αποτέλεσμα με ικανοποίησε 100% καθώς και η επισκεψιμότητα των πελατών αυξήθηκε σημαντικά!”

Αντώνης Ακρίβος, Ιδιοκτήτης,
 Compufy Volos

Owner Tourismatic Michael Tsilochristos

Μιχάλης Τσιλοχρήστος

“Άψογη συνεργασία με τη Brainy.

Είχαμε πολύ καλή επικοινωνία σε κάθε βήμα του project . Eπεξηγηματική και φιλική.

Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε όπως την ήθελα γρήγορα και μας βοηθάει να παρακολουθούμε τις κρατήσεις της επιχείρησης μας καλύτερα από ποτέ.”

Μιχάλης Τσιλοχρήστος, CEO Tourismatic

CFO Agios Georgios Volos

Αντώνης Αντωνίου

“Πρόσφατα, επεκτείναμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες της κλινική μας και ανανεώσαμε το branding μας.

Η Brainy μας βοήθησε όχι μόνο να ξαναστήσουμε το website μας που είχε δημιουργηθεί το 2013, αλλά και να αυξήσουμε τους διαδικτυακούς πελάτες μας.

Έχουμε ήδη δει μεγάλη αύξηση στις τηλεφωνικές κλήσεις για ιδιωτικά ιατρικά ραντεβού”.

Αντώνης Αντωνίου, Οικ. Διευθυντής,
Κλινική άγιος Γεώργιος  

Οι κακοστημένες ιστοσελίδες κοστίζουν.
Οι αποτελεσματικές κάνουν απόσβεση το κόστος τους.

Brainy Digital Marketing Agency Owner Thanos Antoniou
Screenshot of Compufy website

Κατασκευή ιστοσελίδων που φέρνουν αποτελέσματα

Ποια είναι η λογική μας στην Brainy Designs;

Η επιχείρησή σας δεν χρειάζεται μια φαντασμογορική ιστοσελίδα γεμάτο βίντεο και τέλεια γραφικά. Ξέρετε γιατί; Επειδή δεν την κάνουν πιο αποτελεσματική και δεν σας βοηθάει να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Εμάς οι λογική μας είναι πελατοκεντρική: Η ιστοσελίδας σας πρέπει να σας βοηθάει να κλείσετε πιο πολλούς πελάτες και να βελτιώσετε τις μηνιαίες σας πωλήσεις.

Οι ιστοσελίδες μας κατασκευάζονται για να πείσουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να σας επιλέξουν ως συνεργάτη.

Επικεντρωνόμαστε στα πράγματα που έχουν σημασία για την επιχείρηση σας και την φήμη σας και όχι στα άσκοπα διακοσμητικά στοιχεία.

Πώς μπορεί μια ιστοσελίδα να βοηθήσει την επιχείρησή μου;

Τι είδους Web Design χρειάζεται η επιχείρηση μου;

Αυτό εξαρτάται από τους στόχους που έχει η επιχείρησή σας. Θέλετε να αυξήσετε την πελατεία σας; Θέλετε να κυριαρχήσετε τους ανταγωνίστες σε σημαντικές λέξεις-κλειδιά για τον κλάδο σας; Εξηγούνται με σαφήνεια οι υπηρεσίες σας;

Μαζί καθορίζουμε τον σκοπό της ιστοσελίδας σας και σας βοηθάμε να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Θέλετε μια ιστοσελίδα που να φέρνει αποτελέσματα;

Η Brainy διαδικασία
κατασκευής ιστοσελίδας

1. Συμβουλευτική συνάντηση

Μας λέτε τους στρατηγικούς σας στόχους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. 

Βρίσκουμε μαζί λύσεις που δουλεύουν για την επιχείρηση σας.

2. Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Δημιουργούμε μια ιστοσελίδα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.

Αναδεικνύουμε τη μοναδικότητα της επιχείρηση σας και τα ανταγωνιστικά σας πλεονεκτήματα.

3. Κατασκευή & Αλλαγές

Πραγματοποιούμε αλλαγές στο design μας με βάση την γνώμη σας μέχρι να πετύχουμε διάνα. 

 Είμαστε σε επικοινωνία καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας για να εξασφαλίσουμε ότι πιάνουμε τις προσδοκίες σας. 

4. Δημοσίευση Ιστοσελίδας

Μεταφέρουμε την ιστοσελίδα στον πάροχο hosting σας και φτιάχνουμε τις συνδέσεις με το domain σας και το email. 

Εγκαθιστούμε όλα τα απαραίτητα plugins για την επιχείρηση σας και δημοσιοποιούμε την ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο.

Brainy Υπηρεσίες Κατασκευής Ιστοσελίδων

Προσαρμοσμένες ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Extras

Κόστος Κατασκευής Ιστοσελίδας

Τα πακέτα μας ξεκινάνε από 800€ και προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Μια σωστά κατασκευασμένη ιστοσελίδα είναι μια επένδυση για την επιχείρηση σας. Θα βρούμε μαζί το πακέτο σχεδιασμού ιστοσελίδων που έχει το μεγαλύτερο νόημα για εσάς και τίποτα περισσότερο – όχι κρυφά κόστη.

Ο στόχος μας είναι να αποσβέσεται την επένδυση σας σε 6 μήνες. Οποιοδήποτε όφελος έχετε από την ιστοσελίδας σας από εκεί και πέρα είναι καθαρό κέρδος για την επιχείρησή σας.

Ολιστική Στρατηγική Digital Marketing​

Για τις επιχειρήσεις με μακροχρόνια στρατηγική βλέψη

Μια καλά σχεδιασμένη και στρατηγικά βελτιωμένη σελίδα θα βοηθήσει την επιχείρηση σας να γίνει πιο ανταγωνιστική στον τομέα σας ή την περιοχή σας.

Όταν μια επιχείρηση αποφασίζει να ασχοληθεί με το digital marketing σοβαρά και να αποκτήσει ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών της χρειάζεται μια ολιστική στρατηγική digital marketing που να κατατροπώνει τους ανταγωνιστές της σε κάθε πιθανό επίπεδο.

Αυτό περιλαμβάνει την βελτιστοποιήση της παρουσίας της επιχείρησης στις μηχανές αναζήτησης (SEO) καθώς και τις διαφημίσεις PPC για την προσέλκυση στοχευμένων πελατών που αναζητούν τις υπηρεσίες σας αυτήν την στιγμή. Κάνουμε όλα τα βήματα που οι ανταγωνιστές σας κάνουν αλλά καλύτερα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Μαζί μπορούμε να βρούμε την στρατηγική που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και την επιχείρηση σας.

Έτοιμοι για μια νέα ιστοσελίδα που φέρνει πραγματικά αποτελέσματα;

Brainy Projects

Τα προηγούμενα project μας μιλάνε από μόνα τους

Screenshot of Tourismatic website

Tourismatic - Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Ιστορικό

Η Tourismatic είναι μια τουριστική επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων στην Σκιάθο. Χρειαζόταν μία ιστοσελίδα που θα τους βοηθούσε να κλείσουν περισσότερες ενοικιάσεις και που θα έδειχνε τη μοναδικότητά τους όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται.

Αποτελέσματα Project

Screenshot of Compufy website

Compufy - Τεχνικός Υπολογιστών

Ιστορικό

Η Compufy είναι τεχνικός πληροφορικής στο κέντρο του Βόλου. Προκειμένου να είναι πιο ανταγωνιστικοί χρειάζονταν μια ιστοσελίδα που να παρουσιάζει τις υπηρεσίες τους και να τους βοηθά να κατατάσσονται υψηλότερα στη Google.

Αποτελέσματα Project

Πακέτα Συντήρησης Ιστοσελίδων

Μια ασφάλεια για την πολύτιμη ιστοσελίδα σας

Με πάνω από 30.000 ιστοσελίδες να χακάρονται καθημερινα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η πολύτιμη ιστοσελίδα σας που σας φέρνει χρήματα είναι ασφαλής.

Το Πακέτο Συντήρησης και Ασφαλείας είναι μια ασφάλεια για την ιστοσελίδα σας, ώστε να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνει σε άριστη κατάσταση ό,τι αν συμβεί. Φροντίζουμε εμείς να δράσουμε αστραπιαία και να λύσουμε το πρόβλημα σας.

Επιπλέον, το Πακέτο Συντήρησης διατηρεί την ιστοσελίδα σας ενημερωμένη και σας βοηθά να καταλάβετε πόσο καλά αποδίδει με λεπτομερείς μηνιαίες αναφορές επιδόσεων και επισκεψιμότητας.

Μηνιαία Πακέτο Γρήγορο Hosting & Domain

Απλό Μηνιαίο Πακέτο Συντήρησης

Μηνιαία Πακέτο Συντήρησης & Ασφάλειας

Έτοιμοι για μια νέα ιστοσελίδα που φέρνει πραγματικά αποτελέσματα;

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Στοχεύουμε σε ένα χρονοδιάγραμμα 6-8 εβδομάδων το οποίο περιλαμβάνει και 4 γύρους αλλαγών από εσάς.

Με καλή συνεργασία από την επιχείρηση αυτό μπορεί εύκολα να γίνει πολύ πιο γρήγορα εάν και εφόσον έχετε το υλικό της ιστοσελίδας ήδη έτοιμο.

Εάν χρειάζεστε έναν ιστότοπο γρηγορότερα, μπορούμε φυσικά να σας βοηθήσουμε. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας για τις ανάγκες σας.

Τα project μας ξεκινούν από 800€ και φτάνουν μέχρι μερικές χιλιάδες ανάλογα με την κλίμακα του έργου, το αναμενόμενο αποτέλεσμα και την πολυπλοκότητα του project.

Εάν επιλέξετε πάνω από μία υπηρεσίες digital marketing σε εμάς τότε μπορούμε να σας προσφέρουμε καλύτερη τιμή για όλο το πακέτο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τις ανάγκες σας σε κατασκευή ιστοσελίδας και θα βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς.

Στην Brainy, δεν αναλαμβάνουμε λογότυπα και γραφικά, αλλά έχουμε συνεργάτες που μπορούμε να εμπλέξουμε στο project για να σας βοηθήσουν σε αυτό το κομμάτι.

Όσον αφορά τις εικόνες, μπορούμε να βρούμε εικόνες χωρίς copyrights για την ιστοσελίδα σας, ωστόσο, από την εμπειρία μας έχουμε δει ότι η καλύτερη επιλογή είναι να έχετε δικές σας φωτογραφίες από το χώρο και τις υπηρεσίες σας για να έχετε την καλύτερη δυνατή ανταπόκριση από τους πελάτες .

Όσον αφορά τη κειμενογράφηση για την ιστοσελίδα σας: Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε αυτό εμείς οι ίδιοι ή εάν το επιτρέπει το budget σας να χρησιμοποιήσουμε έναν επαγγελματία κειμενογράφο.

Διατηρούμε την ιστοσελίδα σας και τα plugin όσο πιο ενημερωμένα γίνεται, ώστε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα χαλάσουν στην πορεία. Με περισσότερους από 30.000 ιστότοπους να παραβιάζονται καθημερινά, φροντίζουμε να διατηρούμε τον δικό σας ασφαλή και ενημερωμένο.

Επιπλέον, βγάζουμε αναφορές επισκεψιμότητας και σας δίνουμε μια λεπτομερή επισκόπηση του τι συνέβη στην ιστοσελίδα σας κάθε μήνα.

Φυσικά και προσφέρουμε.

Αναλαμβάνουμε τη φιλοξενία (hosting) και τη συντήρηση του domain σας, ώστε να μην χρειάζεται να ασχοληθείτε με τίποτα τεχνικό, αν δεν το θέλετε.

Εάν έχετε το μηνιαίο πακέτο συντήρησης μαζί μας, υπάρχει μια δωρεάν επιλογή ενημέρωσης περιεχομένου διάρκειας 1 ώρας ανά μήνα.

Διαφορετικά, αν είστε υφιστάμενος πελάτης μας, απλώς επικοινωνήστε μαζί μας και μπορούμε να συζητήσουμε ένα επιπλέον μικρότερο συμβόλαιο για αλλαγές στην σελίδα σας.

Βελτιστοποιούμε τη δομή της ιστοσελίδα σας ώστε να είναι φιλικός προς τη Google και να έχει την καλύτερη δυνατή κατάταξη. Φροντίζουμε επίσης να φορτώνει γρήγορα και να είναι πλούσιος σε λέξεις-κλειδιά για τις υπηρεσίες για τις οποίες θέλετε να σας βρίσκουν.

Όχι, δεν συμπεριλαμβάνεται, αλλά μπορούμε εύκολα να συνδυάσουμε το πακέτο κατασκευής ιστοσελίδας με το πακέτο Local SEO για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα και από τα δύο .

Κατά κανόνα όχι.

Συνήθως δεν πηδάμε στη μέση ενός άλλου project για να το ολοκληρώσουμε και δεν ενημερώνουμε ή συντηρούμε ιστοσελίδες που δεν έχουμε κατασκευάσει εμείς οι ίδιοι.

Αυτό δεν συμβαίνει επειδή είμαστε επιλεκτικοί. Οφείλεται στο γεγονός ότι ο προηγούμενος σχεδιαστής ιστοσελίδων σας πιθανότατα διαθέτει διαφορετική προσέγγιση και εργαλεία από εμάς.

Εάν είστε σε μια τέτοια κατάσταση όμως, εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Μπορούμε ευχαρίστως να συζητήσουμε πώς μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα σας.