Brainy Designs full logo

Brainy Designs - Digital Marketing Agency

Σας βοηθάμε να σας βρουν
νέοι πελάτες στη Google

Περισσότερα μάτια στην επιχείρηση σου online σημαίνουν και περισσότεροι πελάτες.

Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

Owner Compufy Antonis Akrivos

Αντώνης Ακρίβος

“Εμπιστεύτηκα την Brainy για το σχεδιασμό της ιστοσελίδας μου και την προώθηση της επιχείρησής μου στο google και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Από την αρχή μέχρι το τέλος είχαμε άριστη συνεργασία. Ο Θάνος είναι κατατοπιστικός και πάντα πρόθυμος να μου εξηγήσει οτιδήποτε. 

Το τελικό αποτέλεσμα με ικανοποίησε 100% καθώς και η επισκεψιμότητα των πελατών αυξήθηκε σημαντικά!”

Αντώνης Ακρίβος, Ιδιοκτήτης,
 Compufy Volos

Owner Tourismatic Michael Tsilochristos

Μιχάλης Τσιλοχρήστος

“Άψογη συνεργασία με τη Brainy.

Είχαμε πολύ καλή επικοινωνία σε κάθε βήμα του project . Eπεξηγηματική και φιλική.

Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε όπως την ήθελα γρήγορα και μας βοηθάει να παρακολουθούμε τις κρατήσεις της επιχείρησης μας καλύτερα από ποτέ.”

Μιχάλης Τσιλοχρήστος, CEO Tourismatic

CFO Agios Georgios Volos

Αντώνης Αντωνίου

“Πρόσφατα, επεκτείναμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες της κλινική μας και ανανεώσαμε το branding μας.

Η Brainy μας βοήθησε όχι μόνο να ξαναστήσουμε το website μας που είχε δημιουργηθεί το 2013, αλλά και να αυξήσουμε τους διαδικτυακούς πελάτες μας.

Έχουμε ήδη δει μεγάλη αύξηση στις τηλεφωνικές κλήσεις για ιδιωτικά ιατρικά ραντεβού”.

Αντώνης Αντωνίου, Οικ. Διευθυντής,
Κλινική άγιος Γεώργιος  

Δεν έχετε πελάτες από την online παρουσία σας?
Πρέπει να βελτιώσετε το local SEO σας.

Mobile phone showing google maps
A laptop showing the homepage of google

Δουλέυει το Local SEO το 2022;

Όταν γίνει σωστά, μπορείτε να πάρετε μια δυνατή ώθηση στην επισκεψιμότητα σας

Το SEO είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο είδος οργανικής πηγής επισκεψιμότητας για τους περισσότερους τύπους επιχειρήσεων. Αυτό σημαίνει ότι αν γίνει σωστά, οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google θα κατατάξουν την επιχείρησή σας υψηλότερα από τους ανταγωνιστές σας για τις λέξεις-κλειδιά στις οποίες δραστηριοποιείστε.

Το Local SEO βάζει μερικές επιπλέον παραμέτρους  όπως κριτικές πελατών, καταχωρήσεις καταλόγων, εγγύτητα στους πελάτες σας, εικόνες υπηρεσιών και καταστημάτων κ.λπ. Ωστόσο, στον πυρήνα του το SEO και το τοπικό SEO είναι πολύ απλό –> η Google επιβραβεύει τις αξιόλογες επιχειρήσεις που προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες και έχουν ικανοποιημένους πελάτες.

Εν ολίγοις, η επιχείρησή σας πρέπει να προσθέτει αξία στον κλάδο σας.

Ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε το Local SEO είναι να προσφέρετε άψογες υπηρεσίες και να έχετε το μέγιστο δυνατό αριθμό ικανοποιημένων πελατών. Aξιοποιώντας την εξαιρετική φήμη σας και χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρακτικές, μπορείτε να κυριαρχήσετε επί των ανταγωνιστών σας και να έχετε περισσότερη επισκεψιμότητα από αυτούς.

To Local SEO δεν δουλεύει απευθείας

Το Local SEO βοηθά την επιχείρησή σας να ανακαλυφθεί οργανικά μακροπρόθεσμα. Δυστυχώς, χρειάζεται χρόνος για να βρεθείτε υψηλότερα από τους ανταγωνιστές σας και να συγκεντρώσετε τις κριτικές που χρειάζεται η επιχείρησή σας και να δείξετε ότι η επιχείρησή σας αξίζει να έχει προτεραιότητα από την Google.

Αλλά όταν φτάσετε εκεί, τα αποτελέσματα είναι σταθερά και αξίζουν την επένδυση του χρόνου και της προσπάθειάς σας. Είναι σαν να επενδύετε 50€ σήμερα για να πάρετε 100€ σε ένα χρόνο.

Το Local SEO είναι μια μακροπρόθεσμη στρατηγική.

Αποτελεσματικές Υπηρεσίες Local SEO

Πώς λειτουργεί το Local SEO?

Η Google εμφανίζει την επιχείρησή σας σε πιθανούς πελάτες με βάση την εγγύτητά τους σε εσάς, τις κριτικές σας στο Google και τον βαθμό που ακολουθείτε τις βέλτιστες πρακτικές μάρκετινγκ της Google.

Βελτιστοποιώντας την καταχώρησή σας, η Google θα σας προτείνει περισσότερο από τους ανταγωνιστές σας και θα οδηγήσει περισσότερη επισκεψιμότητα στην επιχείρησή σας. Εάν βρίσκεστε στα 3 πρώτα αποτελέσματα, τότε η επιχείρησή σας λαμβάνει την πλειονότητα της επισκεψιμότητας έναντι όλων των άλλων ανταγωνιστών που δεν είναι.

Το σωστό Local SEO σε συνδυασμό με μια δυνατή ιστοσελίδα που μετατρέπει τους επισκέπτες σε πελάτες μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τις μηνιαίες πωλήσεις σας.

Πώς θα βοηθήσει το Local SEO την επιχείρηση μου;

Τι Local SEO χρειάζεται η επιχείρηση μου;

Η επιχείρησή σας πρέπει να εμφανίζεται στους χάρτες των πελατών σας συχνά.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το κάνετε αυτό, ακολουθώντας τις βέλτιστες πρακτικές της Google για τον κλάδο σας.

Βελτιώνουμε την καταχώρησή σας στο Google στους χάρτες, γράφουμε εξαιρετικές περιγραφές, διαχειριζόμαστε τη φήμη και τις κριτικές σας στο Google και φροντίζουμε να απαντάμε στις ερωτήσεις των πελατών σας πριν αυτοί τις σκεφτούν. 

Printscreen of ranking position of a local business
Brainy Digital Marketing Agency Owner Thanos Antoniou
Printscreen of traffic from local seo
Printscreen of actions of a business customers from local SEO

Local SEO Πακέτο Υπηρεσιών

Βελτιστοποιήσης μιας φοράς

Μηνιαία διαχείριση προφίλ

Έτοιμοι να σας ανακαλυψουν περισσότεροι πιθανοί πελάτες;

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις​

Για τους περισσότερους τύπους επιχειρήσεων, το Local SEO θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες και να είστε πιο ορατοί στη γεωγραφική σας περιοχή.

Εάν έχετε κατάστημα ή προσφέρετε υπηρεσίες σε μια συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, τότε θα επωφεληθείτε αρκετά από μια καλά βελτιστοποιημένη παρουσία στη Google. To Local SEO όχι μόνο θα εμφανίσει την επιχείρησή σας περισσότερο και υψηλότερα στην αναζήτηση στη Google, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να κλείσετε περισσότερους πελάτες λόγω των κριτικών και του υλικού (φωτογραφίες, κείμενα, άρθρα κλπ) που έχετε για την επιχείρησή σας.

Μέσα από την ενεργή επικοινωνία και συνεργασία μαζί σας, επιτυγχάνουμε από κοινού τα καλύτερα αποτελέσματα.

Εμείς σαν Brainy αναλαμβάνουμε διάφορες ενέργειες για βελτιστοποιήσουμε την θέση της καταχώρισης σας, ωστόσο, εσείς είστε ο πάροχος όλων των πληροφοριών και του υλικού της επιχείρησης σας. Πρέπει να μας παρέχετε τις πιο ενημερωμένες φωτογραφίες της επιχείρησής σας, της ομάδας σας, των υπηρεσιών και των ωρών λειτουργίας.

Επίσης, είναι απίστευτα σημαντικό να προσφέρετε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας για να έχετε την θετική γνώμη του κόσμου offline και online με το μέρος σας.

Πρέπει επίσης να είστε αρκετά ενεργητικοί στο να ζητάτε κριτικές και σχόλια από τους πελάτες σας.

Δεν μπορούμε να δώσουμε εγγυήσεις, καθώς υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, όπως ο αλγόριθμος της Google, η αντίδραση των ανταγωνιστών σας, το επίπεδο/ποιότητα των υπηρεσιών σας και η πραγματική φυσική σας θέση στο χάρτη.

Εάν έχετε μία καλή ιστοσελίδα και μια σωστά βελτιστοποιημένη και συντηρημένη καταχώριση στο Google Business θα πρέπει να δείτε ορατά αποτελέσματα στην επισκεψιμότητα σε διάστημα 3 έως 6 μηνών για ορισμένες από τις λέξεις-κλειδιά σας.

Σε περίπτωση που δεν διαθέτε ιστοσελίδα για την επιχείρηση σας μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων μας εδώ.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να παρέχουμε εγγυήσεις.

Μπορούμε μόνο να εγγυηθούμε ότι θα κάνουμε την εργασία που περιγράφεται και ότι θα ακολουθήσουμε τις βέλτιστες πρακτικές για το Local SEO, ωστόσο, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ο αλγόριθμος της Google θα κατατάξει την επιχείρησή σας υψηλότερα.

Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να δίνουμε τέτοιες εγγυήσεις. Δώστε προσοχή  στα γραφεία SEO που θα δίνουν τέτοιες εγγυήσεις τέτοιους ισχυρισμούς.

Εξαρτάται πραγματικά από το είδος της επιχείρησης, την πολυπλοκότητα της εργασίας, το πόσο σκληρό ανταγωνισμό έχετε και πόσο έχετε ήδη δουλέψει με αυτήν.

Επίσης, εξαρτάται από το αν θέλετε να κάνετε μια εφάπαξ βελτιστοποίηση ή αν θέλετε να έχετε μια μηνιαία συντήρηση της καταχώρισης στο Google, όπου θα κάνουμε προσαρμογές, ενημερώσεις περιεχομένου, αναφορές, παρακολούθηση ανταγωνιστών και αναρτήσεις για την καταχώρισή σας στο Google κάθε μήνα.

Με το τελευταίο πακέτο, διασφαλίζουμε ότι η επιχείρησή σας θα έχει το μεγαλύτερο όφελος από τη βελτιστοποίηση μιας χρήσης και θα διατηρήσει μακροπρόθεσμα μια υψηλή θέση.

Ναι, μπορούμε να κάνουμε καλύτερες τιμές αν συνδυάσετε περισσότερες από τις υπηρεσίες μας ή αν αγοράσετε 6μηνα ή 12μηνα πακέτα για το τοπικό SEO.