Brainy Designs - Digital Marketing Agency

Διαφημίσεις που φέρνουν
πελάτες στην επιχείρηση σας

Στήνουμε αποτελεσματικές διαφημίσεις που κατευθύνουν τους με-το-πορτοφόλι-στο-χέρι πελάτες στην επιχείρησή σας.

Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

Owner Compufy Antonis Akrivos

Αντώνης Ακρίβος

“Εμπιστεύτηκα την Brainy για το σχεδιασμό της ιστοσελίδας μου και την προώθηση της επιχείρησής μου στο google και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Από την αρχή μέχρι το τέλος είχαμε άριστη συνεργασία. Ο Θάνος είναι κατατοπιστικός και πάντα πρόθυμος να μου εξηγήσει οτιδήποτε. 

Το τελικό αποτέλεσμα με ικανοποίησε 100% καθώς και η επισκεψιμότητα των πελατών αυξήθηκε σημαντικά!”

Αντώνης Ακρίβος, Ιδιοκτήτης,
 Compufy Volos

Owner Tourismatic Michael Tsilochristos

Μιχάλης Τσιλοχρήστος

“Άψογη συνεργασία με τη Brainy.

Είχαμε πολύ καλή επικοινωνία σε κάθε βήμα του project . Eπεξηγηματική και φιλική.

Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε όπως την ήθελα γρήγορα και μας βοηθάει να παρακολουθούμε τις κρατήσεις της επιχείρησης μας καλύτερα από ποτέ.”

Μιχάλης Τσιλοχρήστος, CEO Tourismatic

CFO Agios Georgios Volos

Αντώνης Αντωνίου

“Πρόσφατα, επεκτείναμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες της κλινική μας και ανανεώσαμε το branding μας.

Η Brainy μας βοήθησε όχι μόνο να ξαναστήσουμε το website μας που είχε δημιουργηθεί το 2013, αλλά και να αυξήσουμε τους διαδικτυακούς πελάτες μας.

Έχουμε ήδη δει μεγάλη αύξηση στις τηλεφωνικές κλήσεις για ιδιωτικά ιατρικά ραντεβού”.

Αντώνης Αντωνίου, Οικ. Διευθυντής,
Κλινική άγιος Γεώργιος  

Οι διαφημίσεις της επιχείρησης σας
προσελκύουν τους σωστούς πελάτες;

Google analytics of a website
Brainy-digital-marketing-vertical-Logo

Διαφημίσεις που σας φέρνουν περισσότερη πελατεία

Τι είναι οι διαφημίσεις PPC;

Οι διαφημίσεις PPC σημαίνουν Pay-Per-Click διαφημίσεις και αναφέρονται σε όλες τις διαφημίσεις που βλέπετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας πελάτης αναζητά μια λέξη-κλειδί και εμφανίζονται μερικές διαφημίσεις που σχετίζονται με τον συγκεκριμένο όρο αναζήτησης. Και αν η διαφήμιση είναι αρκετά πειστική, τότε κάνει κλικ στη διαφήμιση και μεταβαίνει στην ιστοσελίδα σας.

Οι διαφημίσεις PPC μπορούν να φέρουν καινούργιους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας, μερικοί από τις οποίους μπορεί να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες σας.

Πιθανότατα όμως να μην είναι τόσο αποδοτικές ή να είναι ακριβές, ειδικά αν δεν έχετε εμπειρία στο σετάρισμα τους.

Πώς μπορούν οι διαφημίσεις PPC να βοηθήσουν την επιχείρησή μου;

Θέλετε να δουν την επιχείρηση σας περισσότεροι δυνητικοί πελάτες ;

Χρειάζεστε διαφημίσεις PPC που να προσελκύουν καλοπληρωτές πελάτες;

Δεν χρειάζεται να σας κοστίσουν μία περιουσία.

Αυτό που χρειάζεστε είναι να στοχεύσετε με τις διαφημίσεις σας σε πελάτες που αναζητούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας και έχουν το πορτοφόλι τους στα χέρια τους. Όλοι οι υπόλοιποι είναι απλά μια σπατάλη του budget σας.

Οι διαφημίσεις PPC σας θα πρέπει να δημιουργούν έξτρα πωλήσεις για την επιχείρηση σας.

Πώς μπορεί η Brainy να σας βοηθήσει σε αυτό;

Εξετάζουμε μαζί τι πραγματικά έχει σημασία για την επιχείρησή σας και δημιουργούμε ένα σχέδιο διαφημίσεων PPC που θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα για εσάς. 

Βοηθάμε την επιχείρηση σας:

PPC ads of a website

Έτοιμοι να διαφημίσετε την επιχείρηση σας και να προσελκύσετε νέους πελάτες;

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Υπάρχουν δύο μέρη στις διαφημίσεις PPC:

  • Το κόστος μάρκετινγκ που θέλετε να επενδύσετε στη διαφημιστική πλατφόρμα (Google, Facebook κ.λπ.)
  • Το κόστος διαχείρισης των διαφημίσεων PPC

 

Μπορείτε πάντα να ξεκινήσετε με μια χαμηλή επένδυση ανά ημέρα για τις διαφημίσεις PPC στην πλατφόρμα, όπως 5-10€/ημέρα και να την αυξήσετε ανάλογα με τα αποτελέσματα που θέλετε να δείτε για την επιχείρησή σας.

Το κόστος διαχείρισης εξαρτάται από τον τύπο της επιχείρησης, τον προϋπολογισμό των διαφημίσεων ανά μήνα και τα αποτελέσματα που θέλετε να δείτε από τις διαφημίσεις PPC.

Κλείστε τη δωρεάν συμβουλευτική σήμερα και μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε εμείς σε όλη την διαδικασία.

Οι διαφημίσεις PPC μπορεί να είναι ενδεχομένως κατάλληλες για όλες τις επιχειρήσεις, ωστόσο, αυτό μπορεί να μην ισχύει για τον κλάδο σας ή τη γεωγραφική σας περιοχή.

Για να το λύσουμε αυτό, συνήθως κάνουμε μαζί σας μια δοκιμαστικές εφαρμογή 4 εβδομάδων για να δούμε αν οι διαφημίσεις PPC είναι κάτι που μπορεί να λειτουργήσει για την επιχείρησή σας.

Αφού η αρχική δοκιμή δείξει θετικά αποτελέσματα, μπορούμε να αυξήσουμε την ένταση και τον προϋπολογισμό και να δούμε περισσότερα αποτελέσματα από τις διαφημίσεις σας.

Οι διαφημίσεις PPC είναι αρκετά άμεσες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε αποτελέσματα αρκετά γρήγορα. 

Ωστόσο, το να βλέπετε σταθερά αποτελέσματα σημαίνει ότι έχουμε καλύψει όλες τις βάσεις: 

  • να στήσουμε μια καλή landing σελίδα στο υπάρχον website σας για να μετατρέπει τους επισκέπτες σε πελάτες
  • να έχουμε ανακαλύψει όλες τις λέξεις κλειδιά που σας αφορούν
  • να έχουμε βελτιστοποιήσει το budget σας

 

Πιθανότατα θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για την πλήρη βελτιστοποίηση αυτής της διαδικασίας, αλλά τα αποτελέσματα θα έρθουν αρκετά γρήγορα.

Η σύντομη απάντηση είναι όχι. Υπάρχει όφελος από το να κάνετε και τα δύο ταυτόχρονα. 

Είναι διαφορετικά εργαλεία από την ίδια εργαλειοθήκη.

Οι διαφημίσεις PPC σας βοηθούν να στοχεύσετε τους πελάτες που δεν μπορείτε να στοχεύσετε με το SEO. Έτσι μπορείτε να βρεθείτε μπροστά στα μάτια των πελατών που είναι έτοιμοι να πληρώσουν για τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

Το Local SEO σας φέρνει οργανικούς πελάτες σε κοντινή απόσταση από την επιχείρησή σας. Και με τη σωστή βελτιστοποίηση που μπορεί να δημιουργήσει και περισσότερες πωλήσεις για εσάς.

Μπορούμε να συζητήσουμε μαζί για να βρούμε το μείγμα που λειτουργεί καλύτερα για την επιχείρησή σας και θα σας φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Eίναι φθηνότερο για την επιχείρησή σας. Σας βοηθάμε να δημιουργήσετε τις σωστές καμπάνιες και να δαπανήσετε όσο το δυνατόν λιγότερα από την αρχή.

Δεν ξοδεύετε χρήματα για να πειραματιστείτε, και χωρίς να βλέπετε κανένα αποτέλεσμα. Το κάνουμε εμείς για εσάς γρήγορα, αποτελεσματικά και με μοναδικό σκοπό να σας φέρουμε πωλήσεις. Στη συνέχεια, αυξάνουμε το διαφημιστικό budget όταν γνωρίζουμε ότι έχουμε μια διαδικασία που λειτουργεί για την επιχείρησή σας.

Mπορούμε να κάνουμε γρήγορα αλλαγές με βάση τη στρατηγική κατεύθυνση της εταιρείας σας και να στοχεύσουμε σε διαφορετικά κοινά και γεωγραφικές περιοχές χωρίς να σας κοστίσει μια περιουσία.

Είμαστε ο συγκυβερνήτης σας σε αυτό. Μας χρειάζεστε για να σας δώσουμε τις σωστές κατευθύνσεις πριν τις χρειαστείτε, ώστε να μπορείτε να κάνετε αυτό που ξέρετε εσείς καλύτερα, να λειτουργήσετε την επιχείρησή σας.

Είναι αδύνατο να τρέξετε διαφημίσεις PPC χωρίς να έχετε μία ιστοσελίδα.

Επίσης, μία κακοστημένη ιστοσελίδα μπορεί να είναι χειρότερη για εσάς καθώς αποθαρρύνει του επισκέπτες από τις διαφημίσεις PPC να σας εμπιστευτούν. Έτσι, πληρώνετε για διαφημίσεις και δεν βλέπετε κανένα αποτέλεσμα. Διαβάστε εδώ πώς η Brainy μπορεί να σας βοηθήσει με την κατασκευή ιστοσελίδων που βοηθάνε στις πωλήσεις σας.

Θα πρέπει επίσης να έχετε την διάθεση να πειραματιστείτε με διαφορετικές στρατηγικές για να κάνετε τη διαδικασία των διαφημίσεων PPC να λειτουργήσει στο μέγιστο.

Μπορείτε να κλείσετε μια συμβουλευτική μαζί μας και να συζητήσουμε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε με τις διαφημίσεις PPC, τι χρειάζεται από εσάς και τι είδους αποτελέσματα θα πρέπει να περιμένετε από αυτές.

Κλείστε τη συνεδρία στρατηγικής σας με την Brainy σήμερα.